Всички категории

За нас

Начало> За нас

За нас

  Jiesheng Hardware (JeaSnn) е професионален производител на персонализирани прецизни CNC машинни части, прецизни валове, персонализирани винтове и гайкис повече от 20+ години опит.


  Нашата фабрика се намира в китайска производствена база - Dongguan. Ние се фокусираме върху проектирането, производството и продажбите на прецизни метални части, за да предоставим обслужване на едно гише за нашите клиенти. Ние можем да предоставим на клиентите перфектен продуктов дизайн и да разработим ефективни и висококачествени производствени планове с нашите професионални техници.


  В момента основно проектираме, разработваме и произвеждаме прецизни хардуерни резервни части за оборудване за безопасност, интелигентно осветление, медицински устройства, 3D принтер, CNC рутер, електрическо оборудване, машинно оборудване и други индустрии.

  Ние си сътрудничим пряко и косвено със следните марки: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak и др.


  Jiesheng Хардуер (JeaSnn)е спазвал стриктноISO9001: 2015система за управление на качеството. Въведохме повече от 100 комплекта усъвършенствани машини, като (Citizen) CNC фрези, CNC обработващи центрове, CNC стругови машини, прецизни автоматични стругови машини и винтови машини. Нашият несравним капацитет гарантира, че вашите части се доставят навреме, всеки път.

  Допуските на продуктите могат да достигнат +/-0.001 мм. Разполагаме с японската координатна измервателна машина Mitutoyo, спектрограф, 2.5 проектори, машина за лазерно скрининг, микроскоп, машина за твърдост, машина за въртящ момент, измервател на грапавостта, висотомер и друго високопрецизно вносно оборудване за тестване.

   

  Според отзивите на клиентите, таблицата с резултати за сътрудничество с клиенти и доклада за проверка на клиента на Jiesheng Hardware и 500-те най-добри компании в света MSA, Haas, Flex, Siemens и Schneider през последните пет години от 2012 до 2021 г., статистиката показва, че удовлетвореността на нашите клиенти е 99%, така че хардуерът на Jiesheng е много уверен, че ще ви помогне да изпълните изискванията за прецизни толеранси, персонализирани опаковки и персонализирани услуги в персонализирани метални части.


  Какво прави Jiesheng Hardware(JeaSnn) такъв доверен доставчик за прогресивните производители.

  1.JeaSnn предоставя пълна OEM ODM производствена услуга, от първоначалната концепция до доставката

  2. Гъвкави обеми, вариращи от малки партиди до масово производство.

  3. Пробите са готови за 30 минути

  4. Части с висока точност с допуски от 000 в инча.

  5. Ние предлагаме услуги за обработка с ЦПУ с малки допуски.

  6. Приспособяване на вектори за подход за сложна геометрия от всякакъв ъгъл.

  7.3 осова обработка, 4 осова обработка, 5 осова обработка, прецизна обработка

  8. Сложни части с множество операции, обработвани в една настройка.

  връщане