Всички категории

Блог

Начало> Статии > Блог

Статии

Избор на правилната услуга за CNC обработка за вашия проект


CNC машинните услуги се предоставят предимно в специализирани цехове за CNC машини. Цехът за CNC машини обикновено е оборудван с технологично усъвършенствано оборудване и предлага прецизни възможности за CNC обработка в контролирана среда.

 

С толкова много доставчици на CNC обработка, изборът на правилната услуга за CNC обработка се превърна в критично решение, което изисква внимателно разглеждане и оценка на няколко ключови параметъра.

Услуги по обработка с ЦПУ 

Компанията има ли значителен опит в машинната обработка с ЦПУ?

Опитът се равнява на експертиза. CNC машинната обработка е прецизен процес и с всеки проект CNC машинната компания придобива повече знания и умения. Един опитен доставчик на услуги би бил запознат с обработката на различни нужди от машинна обработка, намаляване на шансовете за грешки и осигуряване на по-гладък процес като цяло.

Jiesheng Hardware (JeaSnn) е професионален производител на персонализирани прецизни CNC машинни части, прецизни валове, персонализирани винтове и гайки с повече от 20 години опит.

 

Лесно достъпни ли са материалите?

Всеки CNC проект изисква специфични материали, от алуминий до неръждаема стомана и всичко между тях. Не всички услуги за CNC обработка ще разполагат с точния материал, от който се нуждаете.

Ето защо е изключително важно да попитате дали могат лесно да намерят материала. Закъсненията в снабдяването с материали могат да доведат до удължаване на сроковете за изпълнение и увеличаване на производствените разходи.

Нашият екип има опит и способности да обработва алуминий, неръждаема стомана, стомана, месинг, мед, месинг, бронз, чугун, POM и други материали.

 

Какви са наличните сертификати и квалификации?

Гарантирането на качеството е неподлежащ на обсъждане аспект при избора на услуга за обработка с ЦПУ. Потърсете компании с признати сертификати, като ISO9001:2015, IATF16949:2016, което е стандарт за системи за управление на качеството. Тези квалификации служат като свидетелство за нашия ангажимент за поддържане на високо качество и постоянни резултати.

 

Какви са типичните срокове за изпълнение?

Времето е пари и в света на CNC обработката. Jiesheng Hardware предоставя OEM ODM CNC машинни части за изпълнение от 7 работни дни за всички CNC машинни услуги. Пробата е готова за 30 минути.Изборът на услуга за CNC обработка включва повече от просто сравняване на цените. Това изисква задълбочена оценка на множество фактори, включително опит на доставчика на услуги, оборудване, наличност на материали, сертификати, срокове за изпълнение, ефективност на комуникацията и ангажираност към бързо създаване на прототипи и непрекъснато подобрение.


Jiesheng Hardware предлага китайска прецизностУслуги по обработка с ЦПУс гарантирано качествени части при бързо изпълнение. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!

Получете незабавна онлайн оферта за висока точностCNC обработени частиднес. 
връщане